SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

Què fer per divertir-se a casa i evitar el Coronavirus

Què fer per divertir-se a casa i evitar el Coronavirus?

Amb el Coronavirus més actiu que mai, millor seguir les recomanacions institucionals i no sortir al carrer! Però què fer per divertir-se a casa i evitar el Coronavirus?
Pots aprofitar el #quedatacasa per fer tot allò que fa temps que has deixat de costat per manca de temps: llegir aquest llibre que guardes a la prestatgeria, fer una neteja a fons de la casa, provar noves receptes a la cuina, fer manualitats amb els petits de casa, veure l’última sèrie de moda… i passar una bona estona descobrint l’univers de les xarxes socials!

Què fer per divertir-se a casa? Descobreix les xarxes socials!

Et donem un parell d’idees per passar moments inoblidables i súper divertits, gràcies a les xarxes socials, durant aquests dies de #quedatacasa per evitar el Coronavirus.

Instagram per passar el coronavirus

Instagram és una de les xarxes socials més populars actualment i en ella pots trobar diferents tutorials i activitats per fer a casa en època de coronavirus: ioga, receptes de cuina, classes d’idiomes… Inclús s’hi estan fent Festival de música online!

TikTok per passar el Coronavirus

Si no coneixes la xarxa social TikTok, molt popular actualment entre els joves de 16 a 24 anys, ara és un bon moment per descobrir-la! En ella podràs fer vídeos súper originals i divertits o riure sense parar mirant els que fan la resta d’usuaris.
Una de les seves publicacions més destacades són els challenges. Ara mateix, per exemple, n’hi ha alguns relacionats amb el Coronavirus (inclús impulsats per l’Organització Mundial de la Salut) amb la finalitat de conscienciar sobre la importància de la prevenció i la higiene de les mans. T’atreviràs a participar en algun dels reptes de TikTok?

Com trobar el que estàs buscant en xarxes socials?

Recorda… pots trobar moltes activitats i idees per fer a casa en qualsevol xarxa social que utilitzis: Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Pinterest

Com a experts en marketing digital a Andorra, el nostre consell per trobar allò que estàs buscant més fàcilment a Instagram o a TikTok és que facis recerques per hashtags. Si, per exemple, busques manualitats per fer amb els petits de casa, pots provar amb #manualitatsacasa en qualsevol de les seves variants (siguin d’idioma o per paraules clau: #manualidadesinfantiles, #handcrafts…).

Written By: Meritxell Baró

La Meri és sòcia de SisèGrau i s’encarrega de gestionar l’execució i les tasques de l’equip de treball en cada projecte. Entre les seves funcions també desenvolupa: estratègies i campanyes adaptades a cada projecte, el marketing de continguts per alguns clients, el disseny de pàgines web i el treball de posicionament SEO en llocs web nous o que en vulguin millorar la seva posició en els buscadors, entre altres tasques. La seva experiència en el sector del marketing digital i, més concretament, els coneixements en social media l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online. Alguns dels cursos i webinars que ha impartit són: Refresc de xarxes socials, Introducció a Instagram per a empreses, Com comunicar en època de Coronavirus?, Fes créixer la teva marca i ven a Instagram…

Leave a Reply