Written by Social Media

Què fer per divertir-se a casa i evitar el Coronavirus?

Amb el Coronavirus més actiu que mai, millor seguir les recomanacions institucionals i no sortir al carrer! Pots aprofitar el #quedatacasa per fer tot allò que fa temps que has deixat de costat per manca de temps: llegir aquest llibre que guardes a la prestatgeria, fer una neteja a fons de la casa, provar noves receptes a la cuina, fer manualitats amb els petits de casa, veure l’última sèrie de moda… i passar una bona estona descobrint l’univers de les xarxes socials!

Aprofita el #quedatacasa per descobrir les xarxes socials!

Et donem un parell d’idees per passar moments inoblidables i súper divertits durant aquests dies de #quedatacasa per evitar el coronavirus.

Instagram per passar el coronavirus

Instagram és una de les xarxes socials més populars actualment i en ella pots trobar diferents tutorials i activitats per fer a casa en època de coronavirus: ioga, receptes de cuina, classes d’idiomes… Inclús s’hi estan fent Festival de música online!
Aquí et deixem amb alguns enllaços que et poden interessar per mantenir una vida activa a casa durant aquests dies:

Tik Tok per passar el coronavirus

Si no coneixes la xarxa social Tik Tok, molt popular actualment entre els joves de 16 a 24 anys, ara és un bon moment per descobrir-la! En ella podràs fer vídeos súper originals i divertits o riure sense parar mirant els que fan la resta d’usuaris.

Una de les seves publicacions més destacades són els challenges. Ara mateix, per exemple, n’hi ha alguns relacionats amb el Coronavirus (inclús impulsats per l’Organització Mundial de la Salut) amb la finalitat de conscienciar sobre la importància de la prevenció i la higiene de les mans. T’atreviràs a participar en algun dels reptes de Tik Tok?

Com trobar el que estàs buscant en xarxes socials?

Recorda… pots trobar moltes activitats i idees per fer a casa en qualsevol xarxa social que utilitzis: Facebook, Instagram, Tik Tok, Twitter, Pinterest…
Com a experts en marketing digital a Andorra, el nostre consell per trobar allò que estàs buscant més fàcilment a Instagram o a Tik Tok és que facis recerques per hashtags. Si, per exemple, busques manualitats per fer amb els petits de casa, pots provar amb #manualitatsacasa en qualsevol de les seves variants (siguin d’idioma o per paraules clau: #manualidadesinfantiles, #handcrafts…).

(Visited 28 times, 1 visits today)
Close
Fora de l'horari d'atenció, svp, contacteu via email. Gràcies.