SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

youtube pot tancar el teu canal

YouTube pot tancar el teu canal

Avís important per empreses que tinguin un canal a YouTube: el pròxim 10 de desembre entraran en vigor els nous termes de servei de YouTube, amb diverses seccions actualitzades de l’acord d’usuari relacionades amb les seves polítiques d’ús en general i diverses seccions sobre la suspensió i eliminació de comptes.

Una de les parts més destacables és la clàusula que indica les causes de possible eliminació d’un compte o un canal, que aniran més enllà de violacions dels seus termes, requeriments legals o danys a YouTube o tercers, sinó que apel·larà a qualsevol raó que tingui YouTube per a creure que el teu compte simplement no és “comercialment viable”. A partir d’ara Youtube, que proveirà els seus serveis com Google LLC, podria eliminar el teu accés, o l’accés del teu compte de Google a tot o part de YouTube si creu que proveir-te del servei ja no els dona profit econòmic. La clàusula afegeix que quan sigui “raonablement possible” se’t donarà suficient temps per a exportar el teu contingut. I si creus que el teu compte ha estat eliminat per error, l’única opció és emplenar un formulari de Google.

Només Google sap exactament què considera com una cosa “comercialment viable” o no, i catalogar un canal com a tal és quelcom que queda a la seva única discreció. Pot ser sigui hora de buscar un altre espai per guardar i dinamitzar el nostre contingut audiovisual.

Written By: Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència. La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera). Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

No Comments

Leave a Reply