Spotify reflota Bang & Olufsen

image description

Si hi ha una marca que creava admiració, aquesta era Bang & Olufsen. Àudio d’una qualitat impressionant amb un disseny que als amants del bon gust ens deixava bocabadats a cada llançament. Però BO era una marca del segle XX (i com a molt de la dècada passada), que no trobava manera d’entrar amb pas ferm en el nou món 100% digital, on els CD i la ràdio s’havien convertit en peces de museu, sent els seus productes massa cars i amb molta competència per ser un simple retransmisor de la música que podíem tenir en els nostres smartphones o mp3… fins avui.

Spotify ha anunciat la seva integració amb una dels més coneguts sistemes d’àudio de BO, el BeoSound 5, donant un impuls incalculable a aquesta marca, la qual patia un arraconament dins dels seu propi níntxol sense possibilitat de reconvertir-se tecnològicament. Spotify, per la seva banda, s’ha pujat a una de les marques més elitistes del món, tornan-li el prestigi que, un cop popularitzat, d’alguna manera havia deixat.

Ara només queda estalviar, ja que si no hi ha grans sorpreses el seu preu serà similar al dels 2.300 € que tenia el BeoSound 5 Encore, del que deixo un vídeo.

 

 

Leave Comment