SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Especialitzats en Marketing Online

Des del 2012, som la primera agència que ofereix serveis especialitzats en Marketing Online a Andorra. Motiu pel qual confien en nosaltres importants marques i institucions del país.

SisèGrau ofereix serveis especialitzats en Marketing Online a Andorra. Fundada per Fernando Blanco l’any 2012, l’agència de marketing SisèGrau va ser la primera en oferir el servei de gestió de xarxes socials a empreses d’Andorra.
Des d’aleshores, s’ha apostat per la innovació en els processos i l’equip de professionals de SisèGrau ha treballat desenvolupant estratègies i campanyes de marketing online per a empreses i institucions andorranes de diferents àmbits en el sector del marketing online, gestionant-ne els mitjans de comunicació no convencionals.

A més de la gestió de mitjans de comunicació digitals d’empreses i institucions, som consultors en marketing online. Així, acostem els avanços i innovació que es produeixen a Internet a les empreses andorranes. Tot, amb sistemes d’integració flexibles que ens permet adaptar-nos perfectament a les possibilitats organitzatives de cada empresa. En definitiva: ens posem al lloc del client per entendre les seves necessitats i oferim serveis totalment personalitzats, en funció de cada problemàtica, mesurables i escalables.

Reflex de l’experiència en el sector dels nostres professionals és la relació que mantenim, al sector de la formació, amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, des de l’any 2010. Des d’aleshores, Fernando Blanco, soci-fundador de SisèGrau, imparteix formacions relacionades amb marketing i comunicació digital. Actualment, la resta de membres de l’equip també són formadors especialitzats en marketing online per aquesta entitat.
A més, com a formadors també tenim una llarga experiència en el sector impartint cursos in-company per a empreses de diferents sectors d’Andorra i actualment som formadors en marketing online pel Servei d’Ocupació del Govern d’Andorra.

En suma, des de SisèGrau oferim una llarga experiència i trajectòria professional en el sector del marketing digital a Andorra.
Així que si t’interessa que impartim alguna formació a mida sobre marketing per a la teva empresa, posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem sense compromís!

Què fem?

Gràcies a la nostra experiència en marketing a Andorra, sabem que cada empresa és diferent. Per això ens adaptem a cada necessitat, involucrant-nos en diferent mesura a cada projecte, a partir de 3 modalitats flexibles i dinàmiques de consultoria.

Assessoria

Guiem a les empreses i als seus equips de treball en la gestió de les estratègies i campanyes online, sense participar en les accions que es desenvolupen en l’àmbit pràctic.

Acompanyament

Anem de la mà de les empreses, participant parcialment en el desenvolupament d’accions de marketing. Una elecció que permet que l’equip de l’empresa participi activament en els projectes, juntament amb SisèGrau.

Gestió integral

Per a aquelles empreses que volen delegar la totalitat d’accions de marketing digital, confiant en l’experiència de SisèGrau. Una modalitat amb què sempre es manté el contacte amb el client per validar les accions de marketing i valorar-ne els resultats.

Serveis

Disseny de pàgines web andorra
Disseny Web
allotjament web hosting andorra
Allotjament
Gestió de xarxes socials andorra
Xarxes Socials
formacions en marketing andorra
Formació
posicionament seo andorra
Posicionament SEO
publicitat sem andorra
Publicitat SEM
podcasts andorra
Audio Marketing
analisi zyngloo andorra
Anàlisi de la competència
newsletters andorra
Email Marketing