SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Publicitat SEM

Com a experts en marketing online a Andorra, comptem amb una àmplia experiència en planificació de campanyes de publicitat SEM amb l’objectiu d’aparèixer en les primeres posicions dels buscadors, com ara Google, o com a bàner publicitari en altres pàgines web que visiti el client potencial de l’empresa.
A més del posicionament SEM (Search Engine Marketing) de cara a Google, també planifiquem les vostres campanyes publicitàries a Facebook i Instagram Ads (o altres xarxes socials).

Objectius de la publicitat SEM

El principal objectiu que tenim a l’hora de planificar campanyes utilitzant la publicitat SEM és generar un gran impacte en moments puntuals d’una campanya o promocionar productes i serveis de manera temporal.

Per què és important la publicitat SEM?

Ser visible en les recerques d’Internet és fonamental per al negoci. El posicionament SEM és una estratègia de marketing digital amb què obté visibilitat en els resultats de pagament dels buscadors, proporcionant grans avantatges com:

  • Augment del tràfic a la web
  • Control del pressupost
  • Resultats immediats
  • Segmentar el públic
  • Donar visibilitat a la marca

Tipus de publicitat SEM a Google

Google Ads permet als anunciants triar objectius específics per als anuncis, com ara generar trucades o visites al lloc web, tot personalitzant els pressupostos i la segmentació (a més de poder activar o aturar els anuncis en qualsevol moment). Amb Google Ads es poden fer anuncis a la xarxa de recerca, a la Xarxa de display i campanyes de vídeo.

Publicitat SEM amb keywords a la xarxa de recerca

El posicionament SEM mitjançant keywords és el que permet que la web aparegui com a resultats principals en fer una recerca per paraules clau en buscadors, com ara Google. En aquest cas, el posicionament no és orgànic, com passa amb el posicionament SEO, sinó que es produeix gràcies a la inversió publicitaria en format d’anunci. La publicitat SEM, doncs, permet que la pàgina web aparegui abans que els llocs web de la competència als buscadors mentre duri la inversió. Aquests anuncis tenen format de text i es mostren en la primera pàgina de resultats de Google quan es fa una recerca per paraules clau d’un producte o similar a l’oferit per l’empresa.

Publicitat SEM amb bàners a la xarxa de display

Aquests són en format d’imatge i es mostren als llocs web o aplicacions que visiten els clients i que no són pròpies. Són visuals predissenyats que apareixen enmig d’altres webs. Els anuncis de la xarxa display, doncs, són de gran ajuda per promocionar l’empresa mentre el client potencial està navegant per Internet, mirant vídeos a YouTube, consultant el correu a Gmail o utilitzen dispositius i aplicacions mòbils.

Publicitat SEM amb campanyes de vídeo

A Google Ads, les campanyes de vídeo corresponen a anuncis d’aquest format visual, d’una durada de 6-15 segons. En aquest cas, els vídeos-anuncis es mostren just abans que es reprodueixi el contingut desitjat a YouTube o bé durant la reproducció.

Remarketing com a complement de la publicitat SEM

El remarketing és un sistema que permet crear anuncis adaptats o personalitzats per als usuaris que han visitat la pàgina web corporativa prèviament.
Es tracta d’una solució associada a Google Adwords, que té com a objectiu aconseguir un millor retorn de la inversió en publicitat a Internet.
Gràcies al remarketing, doncs, es pot tornar a impactar a un usuari que ha visitat el lloc web en algun moment. El que s’aconsegueix és que recordi la informació, producte o servei que ha vist a la nostra web i tornar-li a oferir. Popularment serien els “anuncis que ens persegueixen” per Internet.

Ara que coneixes el significat, l’objectiu i l’impacte de la publicitat SEM i vols incorporar-lo com a acció en les teves campanyes de marketing, posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem!

Altres tipus de posicionament en buscadors

A més del posicionament SEM, és important treballar el posicionament SEO o Search Engine Optimization, que permet que una pàgina web sigui visible en les primeres posicions dels buscadors, com ara Google, en fer una recerca per paraules clau (sense invertir en publicitat).
Per més informació pots llegir el nostre post al blog sobre Com i quan és millor utilitzar el posicionament SEO i SEM?

publicidad sem andorra

Més serveis

analisi zyngloo andorra
Anàlisi competència
Gestió de xarxes socials andorra
Xarxes Socials
newsletters andorra
Email Marketing
allotjament web hosting andorra
Allotjament
formacions en marketing andorra
Formació
podcasts andorra
Audio Marketing
posicionament seo andorra
Posicionament SEO
Disseny de pàgines web andorra
Disseny Web
publicitat sem andorra
Publicitat SEM