SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Formacions en Marketing

Comptem amb una àmplia experiència impartint formacions en Marketing a Andorra. Prova dels nostres coneixements és la col·laboració que mantenim amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra des de fa anys, pels quals som formadors en temes relacionats amb marketing, publicitat i comunicació.
A més de ser formadors de la Cambra de Comerç d’Andorra, impartim les formacions en Marketing i xarxes socials als alumnes inscrits al servei d’ocupació del Govern d’Andorra.

En l’àmbit privat, també impartim formacions in-company, online o presencials, per a empreses que vulguin ampliar els seus coneixements en temes relacionats amb marketing a Internet. Les nostres formacions estan pensades per a empreses andorranes i les seves problemàtiques de marketing, fugint de les casuístiques i exemples del que passa a les grans ciutats o altres països que res tenen a veure amb la realitat del país dels Pirineus.

Si estàs pensant en fer una formació personalitzada i a mida per a la teva empresa o el teu equip, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 726499 i en parlem sense compromís!

Formacions en marketing

Algunes de les formacions sobre marketing que hem impartit són:

  • Refresc de xarxes socials
  • Introducció a Instagram per a empreses
  • Contacte directe amb el client: Whatsapp, email i Facebook Messenger
  • Posicionament SEO (nivell bàsic i avançat)
  • Introducció al Photoshop: dóna sentit comercial a les teves fotos
  • Optimitza la comunicació corporativa: introducció a Twitter i LinkedIn
  • Fes créixer la teva marca i ven a Instagram
  • SEO de producte

Pots consultar el temari dels cursos previstos a l’apartat formacions de la nostra web, on també obtindràs més informació sobre: a qui van dirigits, els objectius que es pretenen assolir i el formador que impartirà el curs.

Webinars sobre marketing

A més de formacions, alguns exemples de webinars o seminaris web que hem realitzat són:

La importància de la formació per les empreses

La formació online s’ha convertit en un standard i és en aquest marc on les empreses han d’invertir, innovar i pensar creativament. Per això, els nostres cursos estan pensats per acompanyar a la vostra marca en el camí del marketing online i convertir-la en un veritable actiu digital!

El públic avui demana ubiqüitat, multiplataforma i interrelació amb el formador, aspectes que han arribat per quedar-se, conformant tota una nova manera d’aprendre, no només comunicació i marketing online, sinò qualsevol altre disciplina. El disseny de materials pedagògics online s’ha convertit en un element clau perquè les formacions siguin comercials.

La formació online s’ha convertit, doncs, en un standard, i és en aquest marc on empreses com a SisèGrau han de invertir, innovar i pensar creativament.

formacion andorra

Més serveis

publicitat sem andorra
Publicitat SEM
newsletters andorra
Email Marketing
Gestió de xarxes socials andorra
Xarxes Socials
allotjament web hosting andorra
Allotjament
posicionament seo andorra
Posicionament SEO
analisi zyngloo andorra
Anàlisi competència
podcasts andorra
Audio Marketing
Disseny de pàgines web andorra
Disseny Web
formacions en marketing andorra
Formació