SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Allotjament web

Oferim servei d’allotjament web a Andorra.
L’allotjament web o hosting (en anglès) és un servei que permet emmagatzemar a Internet: informació, imatges, vídeo o qualsevol contingut accessible via web. Per tant, és l’espai que ocupa un lloc web, sistema, correu electrònic, arxius… en un servidor.
En paraules més simples: és el que permet que la informació d’una web estigui disponible per a tothom des d’una connexió a Internet.

El hosting és fonamental per tenir una pàgina web i és un servei que se sol contractar i pagar de forma anual. Si no contractes un servei d’allotjament, la teva web no podrà ser visible de cara al món.

A SisèGrau som distribuïdors de Dinahosting a Andorra, un dels serveis d’allotjament web més grans i fiables d’Europa. Per tant, garantim un servei de hosting de qualitat i de ràpida gestió de contratemps.
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem quins són els nostres plans i tarifes d’allotjament web a Andorra. 

Compra i registre de dominis

En relació amb el hosting, també oferim el servei de compra i registre de dominis a Andorra (per exemple: sisegrau.com). Els dominis poden ser .ad, .com, .online, .es, .org… Tot dependrà de per a què vols fer servir la pàgina web i d’on és troba el públic al qual et vols dirigir. Com a experts en marketing online a Andorra, t’assessorarem sobre la millor opció per a la teva empresa. 
En cas que estiguis pensant en fer servir un domini .ad, pensa que aquest només et servirà per posicionar correctament dins d’Andorra en fer una recerca per paraules clau (per tant, no et servirà si la teva intenció és ser visible en l’àmbit internacional en els buscadors, com ara Google). Et recomanem que visitis la web de l’Oficina de Marques i Patents del Principat d’Andorra abans de prendre una decisió, on trobaràs tota la informació necessària per obtenir un domini .ad.

Què és i per a què serveix un domini?

Diguem que si les webs no tinguessin domini, serien adreces IP en format numèric (difícils de recordar).
Com a professionals del marketing digital a Andorra et podem aconsellar sobre quin domini pot ser més adequat pel teu negoci, tenint en compte la recerca en buscadors per paraules clau.

Manteniment web

A més de l’allotjament web i de la compra / registre de dominis: resolem incidències i dubtes sobre la teva pàgina web, a més d’actualitzar els temes i pluggins per garantir-ne el correcte funcionament. També oferim assessorament personalitzat segons cada situació i lloc web.

SisèGrau ofereix un servei de manteniment tècnic, que se sol contractar i pagar de forma anual. Per més informació, posa’t en contacte amb nosaltres sense compromís i t’expliquem quins són els nostres plans i tarifes de manteniment tècnic de pàgines web a Andorra.

alojamiento web hosting andorra

Més serveis

formacions en marketing andorra
Formació
podcasts andorra
Audio Marketing
publicitat sem andorra
Publicitat SEM
posicionament seo andorra
Posicionament SEO
newsletters andorra
Email Marketing
Disseny de pàgines web andorra
Disseny Web
Gestió de xarxes socials andorra
Xarxes Socials
analisi zyngloo andorra
Anàlisi competència
allotjament web hosting andorra
Allotjament