SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

novetats de Whatsapp

Quines seran les novetats de Whatsapp que ens portarà el 2021?

L’aplicació de missatges de Facebook ha anunciant quines seran les possibles novetats de Whatsapp, que tindrà l’aplicació aquest any. A continuació et fem un avanç de les últimes funcions que ens podríem anar trobant:

Videotrucades des de l’ordinador

Fins ara fer videotrucades només era possible des de dispositius mòbils, tot i això, a causa de la pandèmia les videotrucades han passat a formar part de les nostres vides, ja que eren l’únic mitjà per a mantenir-nos connectats. Per això whatsapp està treballant en les videotrucades per a la versió web.

Whatsapp en varis dispositius

Fins ara només podem tenir l’aplicació en un únic dispositiu, almenys si s’utilitza el mateix número de telèfon. Bé doncs, això ja està canviant, ja que és una de les funcions que ja s’estan provant per a poder posar-les a funcionar el més aviat possible. Ara podràs tenir l’aplicació amb el mateix número de telèfon a diferents dispositius alhora.

Eliminació de missatges després de ser rebuts

Una de les funcions més demandades per usuaris era aquesta, poder enviar missatges, arxius o fotografies que desapareguin al cap d’un temps determinat. És a dir, missatges que no deixin rastre i que tampoc permetin fer captures de pantalla.

Desconnectar per vacances, ja és possible

Una de les funcions més sorprenents en la que estan treballant és la de la funció de mode vacances. Aquesta funció permetrà desconnectar del món laboral quan vulguis. Durant aquest temps, l’aplicació archivara i et desactivara les notificacions fins que li ordenis.

Compra directament des de Whatsapp

Una de les funcions que ha creat més polèmica és la publicitat a Whatsapp. Tot i que encara no està confirmat, vàries fonts han informat que es tractaria d’un sistema que envia anuncis específics per a cada usuari de Whatsapp i a més a més, es podrà fer compres sense sortir de l’aplicació.

Fins al moment, aquestes són les úniques novetats que s’han filtrat sobre Whatsapp. Què et semblen? Trobes que són útils?

Written By: Maria Echeverria

La Maria va començar la seva carrera professional a SisèGrau com a Social Media Planner. Des d’aleshores ha adquirit experiència i coneixements en altres dominis del marketing online, que l’han portat a involucrar-se més activament en l’execució de projectes i campanyes digitals, així com el desenvolupament del marketing de continguts per alguns clients. Entre les seves funcions també s’ocupa de mantenir actualitzada la informació de les pàgines webs d’alguns cients i de donar suport en les accions i campanyes de marketing que s’ideen i desenvolupen a SisèGrau. Els seus coneixements en xarxes socials l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, impartint cursos com: Quines xarxes socials ha de tenir la meva empresa, Com crear dissenys atractius per les xarxes socials amb el programa Canva?…

No Comments

Leave a Reply