SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

marketing directe andorra

Que és el Marketing Directe?

El Marketing Directe és un conjunt d’estratègies que realitzen les empreses per a incrementar l’engagement amb els clients i crear una relació de lleialtat entre la marca i els seus consumidors.

La característica principal del Marketing Directe és que totes les accions són mesurables i podran ser analitzades, donant informació dels consumidors i poder així crear un missatge més personalitzat i focalitzat per a cada grup de clients.

Per a què serveix el direct marketing?

El Marketing Directe serveix per a donar un toc més personal a totes les accions i estratègies que es vulgui fer a l’empresa; això permetrà empatitzar més amb el públic i poder així obtenir més resultats i conversions.

També, com deien abans, serveix per a mesurar l’eficàcia de les estratègies realitzades i per captar nous clients i públics d’interès per a la nostra marca.

Fins i tot, el marketing directe serveix per reforçar o establir una relació més personal i personalitzada amb els clients, basat en el coneixement que podem tenir de cadascú.

Com utilitzar el Marketing Directe a la teva empresa?

Per a fer estratègies de Marketing Directe, s’utilitzen mitjans de comunicació que permetin establir una comunicació directa amb els consumidors, com ara per telèfon, per correu electrònic o SMS. Per això, alguns formats de marketing directe són:

Email Marketing

L’Email Marketing és un dels formats amb què s’obtenen més respostes amb menys inversió. És una tècnica en la que es pot enviar contingut útil com ara ofertes, anuncis, recordatoris d’informació als usuaris que prèviament ja han sigut segmentats i guardats en la nostra base de dades.

SMS

Enviar missatges de text, és una manera molt efectiva de fer marketing directe. Aquest format s’utilitza per enviar missatges curts i directes com ara per avisar de la disponibilitat d’un producte, felicitar a algú, per anunciar promocions…

Telemarketing

Aquest format de marketing directe, consisteix bàsicament en fer trucades a potencials clients i comercialitzar el teu producte o servei. Abans però, necessitaràs una base de dades on s’identifiquin als teus clients actuals o als potencials i classificar-los per categories.

Written By: Maria Echeverria

La Maria va començar la seva carrera professional a SisèGrau com a Social Media Planner. Des d’aleshores ha adquirit experiència i coneixements en altres dominis del marketing online, que l’han portat a involucrar-se més activament en l’execució de projectes i campanyes digitals, així com el desenvolupament del marketing de continguts per alguns clients. Entre les seves funcions també s’ocupa de mantenir actualitzada la informació de les pàgines webs d’alguns cients i de donar suport en les accions i campanyes de marketing que s’ideen i desenvolupen a SisèGrau. Els seus coneixements en xarxes socials l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, impartint cursos com: Quines xarxes socials ha de tenir la meva empresa, Com crear dissenys atractius per les xarxes socials amb el programa Canva?…

No Comments

Leave a Reply