Quan un click pot ajudar un nen

image description

Quan un click pot ajudar un nen

Andorra entra per la porta gran com organitzadora de campanyes de ben públic vehiculitzades per les xarxes socials: la setmana passada s’ha fet a AnyósPark la presentació a la premsa de la campanya “No diguis que t’agrada 9mk que m’arruïnes”, campanya amb la que la nostra agència de publicitat espera fer una important recaptació a benefici d’UNICEF Andorra.

Les normes d’aquesta campanya, que es portarà a terme integrament a Facebook, són molt simples: per cada “M’agrada” que faci qualsevol usuari a la pàgina de Facebook de l’agència de publicitat 9mk, donarem 1 € a l’ONG.

L’acció, que forma part del programa de Responsabilitat Social Corporativa del grup CISA, no té limitacions geogràfiques, el que vol dir que qualsevol usuari a qualsevol punt del món hi podrà participar. La campanya estarà vigent fins al pròxim 7 de setembre i s’espera que combini la potència de les xarxes socials amb el nom d’UNICEF, organització que en aquests moment continua amb una sèrie d’importants accions al Congo, a Camerún i a Mauritània.

“No diguis que t’agrada 9mk que m’arruïnes” és la primera campanya d’aquest tipus que es realitza a Andorra, convertint així a 9mk en pionera en el desenvolupament de programes de marqueting online al nostre país. L’agència, que potencia des d’aquest estiu una nova branca especialitzada en accions a la web social, s’abocarà des d’ara a desenvolupar les accions d’UNICEF Andorra a les xarxes socials.

En poc temps, i pràcticament sense difusió prèvia, la página de Facebook de 9mk ja ha superat els 300 fans, el que permet esperar que la campanya serà del tot exitosa.

Si encara no heu participat és molt fàcil, i amb només un click podreu ser part de una acció solidària per combatre la fam i la desnutrició al tercer món: entreu a http://www.facebook.com/9mkAndorra i només feu click a “M’agrada”. Esperem que més i més gent ens “arruïni” de debò, ja que tots i cadascu de qui formem 9mk ens sentim plenament compromesos tant amb la campanya com amb les invalorables tasques que desenvolupa UNICEF Andorra.

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?