Prediccions en Social Media per al 2011

image description

Prediccions en Social Media per al 2011

Ara que s’apropa el cap d’any, molts comencen a aventurar-se en les prediccions del que s’aveïna. En referència a l’evolució dels mitjans socials pel 2011 David Armano, vicepresident d’Edelman Digital, escriu en el seu blog The Conversation (que es publica en l’Harvard Business Review) una de les primeres prediccions de quins seran les cinc principals tendències en la qual es refereix als mitjans digitals.

Ha estat un any excepcional per al creixement dels mitjans de comunicació social i la seva adopció. Vam ser testimonis de com Facebook va superar a Google en tràfic la majoria de la setmana, mentre que alguns estudis van reportar que gairebé el 95% de les empreses utilitzen LinkedIn per ajudar en esforços de reclutament.

La primera predicció apunta que l’activitat social a través d’ordinadors s’estendrà a les 24 hores del dia amb l’increment de dispositius mòbils d’accés web, ja estiguem parlant d’smartphones o tablets, el quin anirà relacionat a l’imminent descens de preus d’aquests productes (al punt de pagar-se 30 euros per un dispositiu d’aquest tipus en l’Índia).

La segona parla de Facebook: es posicionarà ràpidament en el terreny de la geolocalización; si el 2010 va ser per Foursquare ara el gegant de les xarxes socials entrarà en aquest mercat amb àmplies possibilitats d’esponsorización per a les marques i els seus llançaments d’ofertes i promocions per emplaçament.

La tercera era qualcom ja previst a causa de l’increment del desenfrenament social de l’usuari mitjà de les xarxes. La multiplicitat de perfils en diferents xarxes socials en les quals la gent es connecta planteja la dificultat de mantenir-se actiu i rellevant en totes elles. Això obre oportunitats de mercat a productes i plataformes que ajudin a gestionar l’activitat social web.

Google apareix en la quarta predicció. L’amo de gairebé tot evolucionarà i millorarà el seu motor de recerca per afegir cada vegada més els continguts generats a les xarxes socials, sobretot ara que ja es pot veure la seva indexació de tweets de Twitter. És una forma d’emmotllar-se a aquest fenomen després d’intents fallits com Google Buzz en lloc de competir amb les altres xarxes socials.

I la cinquena parla de la xarxa en general: les webs seran cada vegada més integradores i afegiran les aplicacions socials en les seves plataformes. Renaixeran en convertir-se en llocs amb més funcionalitats i característiques socials, sent l’adéu definitiu a les webs estàtiques.

I tu i la teva empresa, esteu preparats per al canvi?

Font: X. Blanche per a Spain Sport Network

 

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?