SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

Per què cal escriure un blog d’empresa

Per què cal escriure un blog d’empresa?

Cal escriure un blog a l’empresa? Definitivament sí. Per autoritat, per reputació, per posicionament SEO

L’empresa (la vostra) necessàriament ha de tenir la seva pròpia veu a Internet, ja que darrere del monitor o del mòbil el vostre públic espera conèixer la vostra visió del negoci, la vostra experiència professional i, fins i tot, les vostres promocions.

Com ha de ser un blog corporatiu?

No s’ha de confondre un blog amb un monòleg. Tot i que no genereu, en principi, comentaris ni debat, hi ha moltíssima gent (consumidors actuals o potencials) que silenciosament llegeixen. Per tant, probablement a partir del vostre post prenguin la decisió de comprar-vos o simplement us tindran al seu top of mind.

Qui ha de d’escriure al blog corporatiu?

Un director general escrivint sobre el sector i, fins i tot, sobre la seva competència o sobre els seus productes amb una mirada crítica, acosta la marca, la humanitza, la fa més amena i propera al mercat.  Així ho van fer, per exemple: Marriott o Generals Electric, que hi han sortit guanyant.

En definitiva, el blog corporatiu és l’amalgama de la resta d’accions digitals de la companyia, com ara les xarxes socials i probablement la de major pes institucional, segons la manera en què sigui dinamitzada.

Així que no ho dubteu! Dediqueu un moment en parlar per la vostra marca al blog o externalitzeu-lo per tal d’establir un canal de comunicació més bidireccional del que pugui sospitar-se, gràcies a una eina de comunicació que durant 25 anys ha variat però mai ha caigut en el descrèdit.

Written By: Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència. La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera). Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

No Comments

Leave a Reply