SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

novetats de linkedin

Les novetats de LinkedIn per a perfils i pàgines

Tal i com indiquen els estudis, a LinkedIn ja hi ha més de 706 milions d’usuaris, sent cada cop més popular a Andorra. Més de 50 milions d’empreses disposen de perfil en aquesta xarxa social i cada segon es registren 55 sol·licituds de feina.
Durant el 2020, concretament aquests últims mesos, s’han presentat les novetats de LinkedIn. Unes característiques i funcions tant per als perfils d’usuaris com per a perfils empresarials. En aquest post al blog t’expliquem algunes d’aquestes novetats de LinkedIn.

Les novetats de LinkedIn

El “segell” #opentowork

El mes de juliol es va estrenar un “segell” per als usuaris que busquen feina. La funció es diu #Opentowork. Es tracta d’un Marc de color verd que rodeja la imatge de perfil de qui l’activa. A l’activar aquest segells, pots especificar quin tipus de feina busques, la localitat i el tipus de contracte.
També, tens l’opció d’elegir si vols que qualsevol membre de LinkedIn pugui veure el teu marc verd o només tècnics de recursos humans o de selecció de personal.

Stories

Com a Instagram i Facebook, ara també LinkedIn et dóna l’opció de fer Stories. Segons la pròpia plataforma, els stories s’han creat perquè tant empreses com membres puguin compartir moments professionals, consells de treball o per interactuar amb altres contactes.
Al compartir stories també pots afegir Stickers i etiquetar a contactes perquè ells puguin compartir el teu storie.

Afegeix stickers i text a les teves fotos

Posar stickers a les fotos que comparteixis a LinkedIn ja és una realitat. El problema és que no n’hi ha tants com a Instagram i no et permet la recerca per paraules.
El que destaca és que tots estan relacionats amb temes laborals i professionals.
Ara també, pots afegir text, tot i que no és amb tipografies ni colors tan variats com a Instagram, a LinkedIn pots afegir lletres enquadrades en 3D o lletres emmarcades en color blau (el color corporatiu de la xarxa social).

Fes test d’aptituds per a millorar el teu perfil

Actualment són moltes les empreses que contracten segons les habilitats i aptituds de l’aplicant a l’oferta de treball.
Per això, fa uns mesos, LinkedIn ha posat a disposició dels usuaris fer test d’aptituds. Els tests estan formats per 15-20 preguntes que has de contestar en menys d’un minut i mig. Si aproves el test, al teu perfil apareixerà una insígnia de verificació, en cas de que vulguis fer-ho públic, ja que els resultats poden ser privats si ho prefereixes.

Afegeix hashtags als teus posts

Els hashtags actuen com una porta d’entrada per als usuaris nous per descobrir el vostre contingut, de manera que val la pena que apareguin algunes etiquetes rellevants al final de cadascuna de les vostres publicacions.
Si no esteu segur de quins hashtags cal incloure, mireu les etiquetes suggerides de LinkedIn o seleccioneu una llista d’etiquetes de tendència que observeu a les publicacions del vostre feed d’inici de LinkedIn.

Tot i que sabem que a Andorra, LinkedIn encara és una eina que poques empreses utilitzen (tal com deiem, l’utilitzen molt més els usuaris particulars), nosaltres apostem perquè sigui una de les principals xarxes per a trobar talent, fer crèixer la xarxa de contactes i millorar la imatge de l’empresa.

Written By: Maria Echeverria

La Maria va començar la seva carrera professional a SisèGrau com a Social Media Planner. Des d’aleshores ha adquirit experiència i coneixements en altres dominis del marketing online, que l’han portat a involucrar-se més activament en l’execució de projectes i campanyes digitals, així com el desenvolupament del marketing de continguts per alguns clients. Entre les seves funcions també s’ocupa de mantenir actualitzada la informació de les pàgines webs d’alguns cients i de donar suport en les accions i campanyes de marketing que s’ideen i desenvolupen a SisèGrau. Els seus coneixements en xarxes socials l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, impartint cursos com: Quines xarxes socials ha de tenir la meva empresa, Com crear dissenys atractius per les xarxes socials amb el programa Canva?…

No Comments

Leave a Reply