SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

les stories arriben a TikTok

Novetat: les stories arriben a TikTok!

La xarxa social que és tendència arreu del món, sobretot entre els més joves, ha anunciat que les stories arriben a TikTok com a alternativa de publicació en la seva plataforma.
Si ets usuari de les xarxes socials, sabràs que el format stories no és nou. De fet, es tracta d’un tipus de contingut inspirat de Snapchat, que ja han incorporat Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn, Whatsapp… i ara també TikTok!

T’han vingut ganes de provar les stories de TikTok? Malauradament, aquesta funció encara no estarà habilitada per a tothom. I és que, de moment, les stories arriben a TikTok només per a un grup selecte d’usuaris de la xarxa social, que tindrà la sort de poder-la provar. Aquestes persones han estat escollides per fer una prova pilot sobre la seva funcionalitat en diferents països per veure quin n’és el resultat segons la resposta dels usuaris.

Les stories arriben a TikTok: quines característiques tindran?

Igual com en la resta de xarxes socials que ja tenen les stroies com a opció de publicació, a TikTok les històries només seran visibles durant 24 hores.
La principal diferència que tindrà aquesta nova funció, en comparació amb les altres xarxes socials, és que els usuaris podran comentar públicament les històries i, per tant, els comentaris seran visibles per a tothom. És a dir que, a diferència de les altres plataformes en què les respostes de les stories només són visibles pels propietaris o gestors del perfil, a TikTok tothom podrà veure les respostes i comentaris que els enviïn.
Una característica que suposarà més transparència i compromís entre usuaris i marques, ja que tothom tindrà accés i podrà veure el que la gent opina.

Les stories arriben a TikTok: com crear comunitat amb elles?

Així, les stories arriben a TikTok i sembla que permetran augmentar el compromís entre els usuaris, però també crear una comunitat i relació més directa amb ells.
Com a negoci, la clau estarà en pensar en aquesta funció com a canal per arribar d’una altra manera als teus seguidors i no només en captivar-los a través de vídeos virals.
A més, a l’apartat “For You” de Tik Tok se seguiran mostrant vídeos i continguts d’usuaris d’arreu del món, mentre que les stories només seran visibles de cara als usuaris que ja et segueixen. Per tant, aquells que no siguin seguidors teus, no les podran veure.

Així doncs, és important que creïs continguts per incentivar i motivar als usuaris a què et segueixin i que no es perdin cap contingut que publiquis.
Estàs a punt per crear i publicar contingut en format stories a TikTok, que continuï captivant als teus seguidors? Comença a pensar en quina estratègia seguiràs perquè és un fet que les stories arriben a TikTok i cal que pensis en com diferenciar-te gràcies a elles, ja que segur que ben aviat les tindrem tots disponibles!

stories tiktok

Written By: Maria Echeverria

La Maria va començar la seva carrera professional a SisèGrau com a Social Media Planner. Des d’aleshores ha adquirit experiència i coneixements en altres dominis del marketing online, que l’han portat a involucrar-se més activament en l’execució de projectes i campanyes digitals, així com el desenvolupament del marketing de continguts per alguns clients. Entre les seves funcions també s’ocupa de mantenir actualitzada la informació de les pàgines webs d’alguns cients i de donar suport en les accions i campanyes de marketing que s’ideen i desenvolupen a SisèGrau. Els seus coneixements en xarxes socials l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, impartint cursos com: Quines xarxes socials ha de tenir la meva empresa, Com crear dissenys atractius per les xarxes socials amb el programa Canva?…

No Comments

Leave a Reply