n-Day: gràcies i fins a la propera!

image description

n-Day: gràcies i fins a la propera!

La primera edició de l’n-Day ha estat tot un èxit i qui ho hem organitzat volem agrair a autoritats, patrocinants i públic fent-los partícips dels resultats. Més de 200 persones a Andorra un divendres a la tarda, segons els mitjans presents, en un esdeveniment de temàtica professional demostra que hi ha un públic interessat en cites d’aquesta naturalesa, on ponents del nostre país expliquin les seves experiències juntament a uns altres d’Espanya o França, en un espai comú d’interrelació.
No fa falta dir el fructífer que estat l’n-Day a nivell networking: esportistes, empresaris i professionals, al costat de personalitats del món polític amb els quals es va comptar a l’esdeveniment, van compartir-hi quelcom més que la degustació de l’exquisita edició n-Day de cervesa Alpha, que l’empresa cervesera ordinenca va preparar especialment per a l’oportunitat.

La taula rodona moderada per Univers Bertrana, Alex Bercianos, Albert Llovera, Pere Marquina i Alfonso Torreño van debatre sobre la problemàtica del patrocini esportiu, va deixar a les clares el llarg camí que el nostre país en el seu conjunt ha de recórrer perquè la marca Andorra viatgi pel món a través dels seus atletes. Josef Ajram, per la seva banda, va injectar tones de motivació a una audiència que observava fascinada la seva ponència, tocant temes claus entre els que van destacar el treball en equip, el paper del lideratge, el rol dels motivadors en les empreses i les maneres d’observar els reptes i  les estratègies per afrontar-los des de la primera planificació.

Aquest primer n-Day, que no hagués estat possible sense el patrocini del Club de Màrqueting d’Andorra, el suport del Comú d’Andorra la Vella i la Universitat d’Andorra i la col·laboració d’Andorra Desenvolupament i Inversió, Ràdio i Televisió d’Andorra, Andorra Park Hotel, Gràfiques A4, Grandvalira i Cervesa Alpha, és sense dubtes el primer d’una sèrie d’esdeveniments que continuarem organitzant amb en David Tiago al llarg d’aquests propers anys, on buscarem les problemàtiques més rellevants del quefer professional andorrà i les oferirem en un espai de debat franc, amb l’objectiu de generar sinergies entre les nostres experiències com a país i el know-how que ens puguin oferir professionals de fora de les nostres fronteres. El proper, programat per a aquesta mateixa primavera, tocarà el tema de la publicitat, un aspecte de cabdal importància davant la més que segura internacionalització de béns i serveis andorrans.

N-Day serà, sense dubtes, una comunitat dinàmica i puixant, a la qual us convidem a integrar-vos-en visitant la web oficial o la pàgina de Facebook, i participant en els actes que es vagin organitzant. Tingues tu també el teu dia N.

Leave Comment

X
Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?
Powered by