SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

Meta Verified

Meta Verified: Instagram i Facebook cobraran per tenir el compte verificat

El grup Meta, al qual pertanyen les xarxes socials Facebook i Instagram, ha anunciat que llençarà Meta Verified: un servei de subscripció per aquells que vulguin tenir el compte verificat amb el tick blau en aquestes xarxes socials.

El “tick” blau de pagament, que ja va suscitar debat en ser anunciat per Twitter fa uns mesos, ara arriba a Meta. Sembla que Instagram i Facebook cobraran per tenir el compte verificat amb el tick blau i que ja està fent proves a Austràlia i a Nova Zelanda, preparant-se per fer passar per caixa els usuaris que vulguin la insígnia de verificació blava al seu compte.

Avantatges de Meta Verified

Batejada amb el nom de Meta Verified, aquesta nova funcionalitat té com a objectiu:

  • Incrementar l’autenticitat i la seguretat dels serveis de Meta
  • Obtenir protecció addicional contra la suplantació de comptes
  • Obtenir accés directe al servei d’atenció al client.

Els comptes subscriptors d’aquest nou servei també podran fer servir “stickers” exclusius i 100 estrelles gratis al mes, la moneda digital que s’utilitza a les xarxes socials de Meta per donar propina als creadors.

A més, segons Meta, una visibilitat més gran significarà per als subscriptors «una major prominència en algunes àrees de la plataforma com ara cerques, comentaris i recomanacions».

Com es podrà tenir el compte verificat amb el tick blau del servei Meta Verified?

Els qui contractin el servei de subscripció de Facebook i Instagram hauran de confirmar la seva identitat amb un document d’identificació si volen sol·licitar l’insignia blava de verificació.

De moment Meta Verified estarà disponible únicament i exclusivament per a particulars i professionals més grans de 18 anys.
D’aquest servei no se’n beneficiaran (almenys per ara) els comptes corporatius.

Per què Instagram i Facebook cobraran per tenir el compte verificat amb el tick blau?

Facebook i Instagram obtenen pràcticament tots els seus ingressos de la publicitat, que s’ha vist ressentida arran de la guerra d’Ucraïna i la inflació.
Per això, Meta vol diversificar la seva font d’ingressos buscant alternatives en els serveis de subscripció.

Written By: Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència. La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera). Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

No Comments

Leave a Reply