Written by Empreses, Marketing

Que és el Marketing Directe?

El Marketing Directe és un conjunt d’estratègies que realitzen les empreses per a incrementar l’engagement amb els clients i crear una relació de lleialtat entre la marca i els seus consumidors. La característica principal del Marketing Directe és que totes les accions són mesurables i podran ser analitzades, donant informació dels consumidors i poder així crear un missatge més personalitzat i focalitzat per a cada grup de clients.

Per a què serveix el direct marketing?

El Marketing Directe serveix per a donar un toc més personal a totes les accions i estratègies que es vulgui fer a l’empresa; això permetrà empatitzar més amb el públic i poder així obtenir més resultats i conversions.
També, com deien abans, serveix per a mesurar l’eficàcia de les estratègies realitzades i per captar nous clients i públics d’interès per a la nostra marca. Fins i tot, el marketing directe serveix per reforçar o establir una relació més personal i personalitzada amb els clients, basat en el coneixement que podem tenir de cadascú.

Com utilitzar el Marketing Directe a la teva empresa?

Per a fer estratègies de Marketing directe, s’utilitzen mitjans de comunicació que permetin establir una comunicació directa amb els consumidors, com ara per telèfon, per correu electrònic o SMS. Per això, alguns formats de marketing directe són:

  • Email Marketing. És un dels formats amb el que s’obté més respostes i inversió. És una tècnica en la que es pot enviar contingut útil com ara ofertes, anuncis, recordatoris d’informació als usuaris que prèviament ja han sigut segmentats i guardats en la nostra base de dades.
  • SMS. Enviar missatges de text, és una manera molt efectiva de fer marketing directe. Aquest format s’utilitza per enviar missatges curts i directes com ara per avisar de la disponibilitat d’un producte, felicitar a algú, per anunciar promocions…
  • Telemarketing. Aquest format de marketing directe, consisteix bàsicament en fer trucades a potencials clients i comercialitzar el teu producte o servei. Abans però, necessitaràs una base de dades on s’identifiquin als teus clients actuals o als potencials i classificar-los per categories.
(Visited 49 times, 1 visits today)
Close
Fora de l'horari d'atenció, svp, contacteu via email. Gràcies.