LinkedIn canvia el seu look

image description

Segons llegeixo en multitud de mitjans i blocs del sector, LinkedIn, l’exitosa plataforma per a professionals, ha fet un pas més per adaptar-se als canviants temps de les xarxes socials redissenyant la seva pàgina d’inici, fent-la més semblant a d’altres generalistes com ara Facebook o Google Plus. Amb aquest canvi de look and feel, la xarxa de contactes empresarials mostra una estètica molt més simple i clara que facilita l’accés a la informació personal de l’usuari.

Amb aquest restyling les actualitzacions dels contactes, els interessos particulars i els ‘temes del moment’ es situaran de manera més visible i segons la seva rellevància, a la part superior de la pàgina. D’aquesta manera s’aconsegueix rastrejar la informació més interessant en menor temps, segons diu la nota de premsa de LinkedIn, reproduïda en alguns blogs. Aquest canvi en la portada ja havia estat preanunciat la setmana passada per l’empresa, fent que la secció es reinventi seguint la línia gràfica de la resta del web. El principal canvi se situa a la barra de navegació superior que canvia la seva estètica conservant les opcions per accedir a la informació. Ara és de color negre, un canvi semblant al que va fer anteriorment Google, poc abans de la sortida de Google Plus.

Per fer el disseny més visual i proper a l’usuari, s’ha potenciat la mida de les fotografies dels articles dels contactes, que ja poden comentar, compartir la informació i fins i tot utilitzar la funció de ‘M’Agrada’, a l’estil Facebook, per que s’incorpori a les actualitzacions personals.
LinkedIn continua un procés de redisseny que va començar ja fa alguns mesos i que els desenvolupadors continuen amb vista al futur. Recentment Tuenti i Twitter també es renovaven oferint noves funcionalitats, per tal de mantenir la seva xarxa d’usuaris i evitar la seva migració a altres xarxes socials, l’amenaça més forta per a totes les empreses del sector.

El nou disseny de LinkedIn s’estendrà a tots els usuaris de forma gradual, i d’aquí a uns dies estarà disponible per a tots. Probablement amb aquests canvis LinkedIn pugui començar a enriquir l’experiència d’ús, característica que fins ara era un veritable handicap a l’hora de competir, sobretot amb Facebook, que cada cop més s’utilitza també com xarxa de contactes professionals.

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?