La teva empresa a Andorra ja pot promocionar-se a Twitter

image description

La teva empresa a Andorra ja pot promocionar-se a Twitter

De la mateixa manera que Google i Facebook, Twitter ja permet als anunciants andorrans apuntar directament als usuaris sobre la base dels interessos que revelen en els seus tweets.

En una espectacular webinar que m’ha ofert la setmana passada Kenneth Lopez, qui atén al mercat espanyol de Twitter des de Dublin, vaig poder veure en poc menys d’una hora l’enorme poder de la xarxa social com a plataforma publicitària. Amb 400 milions d’micromissatges publicats diàriament, Twitter s’ha desplaçat cap a una estratègia de moure’s ràpidament a través del que cada usuari està llegint i twettejant per tal de discernir els interessos de cada individu.

Google ha recollit durant molt de temps immensos guanys en mostrar publicitat basada en el que un usuari busca en el seu motor de recerca, mentre que Facebook encoratja als seus usuaris a introduir proactivament els seus gustos. Però Twitter ha enfrontat el desafiament de deduir indirectament aquestes preferències …

Twitter ara li permetrà a les companyies enviar publicitat paga, en forma de tweets, a grups d’usuaris agrupats en més de 350 categories d’interessos, el que significa que, per exemple, els minoristes de roba esportiva que venguin per internet des d’Andorra podrien apuntar les promocions als fanàtics de l’esquí de Madrid o Moscou, així com els responsables dels hotels “de peu de pista”. Això permetrà a les companyies arribar a una molt estreta, molt específica i increïblement orientada audiència.

Els enginyers de Twitter consideren que poden construir una efectiva plataforma de lliurament, particularment si els venedors fabriquen anuncis que es barrejar amb la tonalitat i el format del flux de tweets, que és vist mensualment per uns 140 milions d’usuaris actius.

En construir les seves gràfiques d’interessos Twitter analitza una sèrie de senyals, incloent-hi quins comptes segueix un usuari, igual que els temes dels tweets que són recirculats amb major assiduïtat o els que reben resposta per l’usuari. Els algoritmes de la companyia avaluen estretament aquest últim, el que dóna una mesura directa respecte al que la persona està interessada.

Es calcula que entre un 1 i un 3% dels usuaris que veuen un “tweet promocionat” d’alguna formen fan un clic sobre el tweets, però les primeres proves beta han mostrat que la taxa de compromís és molt més alta quan els tweets són dirigits utilitzant la nova eina d’objectiu d’interès.

Tot i que la inversió requerida en aquesta primera etapa és bastant alta per als pressupostos que solen treballar a Andorra, els resultats que es podrien obtenir amb la plataforma publicitària de Twitter són més que prometedors.

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?