Interessant campanya viral de Desigual

image description

Interessant campanya viral de Desigual

Aquí teniu una interessant, divertida i per ara exitosa campanya, promoguda i viralitzada mitjançant xarxes socials. Desigual convida als “més atrevits” a que vagin a les seves botigues de Madrid i Barcelona gairebé nus; els cent primers que ho facin es duran gratis un conjunt de regal, segons el publicat en el seu blog corporatiu.

La campanya, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de juny i 1 i 2 de juliol està organitzada de la següent manera: en la porta dels locals hi haurà una furgoneta perquè la gent pugui desvestir-se, on els donaran un tiquet. Amb aquest tiquet i en roba interior entraran a la botiga, on els donaran gratis una part de dalt i altra de baix. Final de la promoció.

És interessant veure com campanyes d’aquest tipus, de costos mínims, poden viralitzarse. I Desigual no només ho ha aconseguit per la difusió a través de Facebook i Twitter, sinó que fins i tot ha assolit un més que interessant nivell de publicity, mencions periodístiques no pagades, en mitjans importants com ABC (Burger King va ser pionera en aquest tipus de campanya amb “elimina un amic”, un cas de referència per a qui treballem en aquest àmbit).

I tu, no estàs pensant encara que campanya viral pots crear per a la teva empresa?

Comments (1)

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?