SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

Gutenberg

Gutenberg, el nou sistema d’edició de WordPress

Actualment, ja pots editar els teus continguts de WordPress amb Gutenberg, un sistema d’edició que destaca per ser molt visual i que pretén ser més fàcil d’utilitzar a l’hora de crear continguts online per a la nostra web.

Així doncs, l’usuari elegirà la millor forma d’organitzar els blocs dins de la publicació o pàgina que s’estigui editant, movent-los d’un costat a l’altre, sempre amb l’objectiu de crear composicions visualment atractives sense haver d’utilitzar codis HTML. Per això, aquests blocs podran ser d’un o varis formats de contingut que inclouran text, imatges, vídeos i altres complements.

Els nostres consells sobre Gutenberg de WordPress

El nostre consell és que esperis uns dies abans d’implantar-lo a la teva web perquè pot presentar algunes incompatibilitats amb certs plugins o temes actius, degut a la seva novetat.

Així doncs, des de SisèGrau t’aconsellem que primer utilitzis aquest nou sistema de WordPress en un lloc de proves, ja que és important que comprovis que funciona correctament per la teva web i no genera errors.
Per qualsevol consulta referent a Gutenberg, estem a la teva disposició!

Written By: Meritxell Baró

La Meri és sòcia de SisèGrau i s’encarrega de gestionar l’execució i les tasques de l’equip de treball en cada projecte. Entre les seves funcions també desenvolupa: estratègies i campanyes adaptades a cada projecte, el marketing de continguts per alguns clients, el disseny de pàgines web i el treball de posicionament SEO en llocs web nous o que en vulguin millorar la seva posició en els buscadors, entre altres tasques. La seva experiència en el sector del marketing digital i, més concretament, els coneixements en social media l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online. Alguns dels cursos i webinars que ha impartit són: Refresc de xarxes socials, Introducció a Instagram per a empreses, Com comunicar en època de Coronavirus?, Fes créixer la teva marca i ven a Instagram…

No Comments

Leave a Reply