Foursquare: com a Jimmy Choo, El Corte Inglés

image description

El Corte Inglés, juntament a les agències del grup Havas Media, ha creat una acció de màrqueting específica per a la xarxa social de geolocalització FourSquare anomenada “Comando Fantàstic”. L’acció consisteix en un concurs que es portarà a terme el pròxim 19 de Juny a Madrid, coincidint amb la Setmana Fantàstica d’El Corte Inglés.

Per a això, han creat un usuari específic en FourSquare amb el nom de “Comando Fantástico” que, al llarg d’aquest dia, s’anirà movent per diferents llocs de Madrid i registrarà la seva ubicació (“check-in”) secreta. Els usuaris que vulguin participar han d’agregar el “Comando Fantàstic” a la seva xarxa i seguir-lo. El primer que arribi al lloc on es troba el comando i registri la seva ubicació en FourSquare guanyarà un viatge al Japó per a dues persones.

L’acció es reforçarà a través del canal de Facebook d’El Corte Inglés i d’un perfil de Twitter específic per a la mateixa (els usuaris podran conèixer amb antelació més detalls de la ubicació del Comando seguint a @comfantastico en Twitter). Així mateix, durant tota la jornada, un equip de càmera gravarà el desenvolupament d’aquesta acció i les imatges seran compartides a través dels diferents canals digitals d’El Corte Inglés.

Amb aquesta acció, El Corte Inglés es converteix en la primera companyia espanyola a utilitzar aquesta xarxa social, emmarcant-se aquesta iniciativa dintre de la seva estratègia per tractar de liderar els mitjans digitals.

Cap fitar que aquesta acció és pràcticament clonada d’una campanya portada a terme a Londres el passat mes per la marca de luxe Jimmy Choo, qui va regalar parells de sabates de la nova col·lecció a qui els capturés, ja que es movien per les botigues de la marca decansant només dos minuts en cadascuna. Igual que en l’espanyola la campanya va utilitzar, a més d’un perfil de Foursquare, comptes de Twitter i Facebook.

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?