Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Quines xarxes socials ha de tenir la meva empresa?

Fitxa

Data i hora: març 06, 2023 09:00
Lloc: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Tipus: Formació Cambra
Organitzat per: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
Programa i inscripció

Sobre la formació

Data i durada

6 i 7 de març, 9h30 a 12h30

Dirigit a

Formació de nivell introductori dirigida a propietaris i responsables d’empreses que estan interessats en incloure les xarxes socials dins de la seva estratègia de marketing empresarial, però que en tenen coneixements bàsics o nuls.

Objectius

Identificar i establir quines són les xarxes socials més adequades per a l’empresa i el seu tipus de públic. Realitzar un calendari tipus de publicacions mensuals, que serveixi de guia per desenvolupar una estratègia de marketing digital coherent i adaptada a l’empresa.

Preu: 115 €

Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Col·laboració tècnica

Meritxell Baró és Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (Universitat Rovira i Virgili) i titulada amb el Màster en Direcció de Marketing (Universitat Oberta de Catalunya).
Compta amb una àmplia experiència en el sector del marketing digital, especialitzant-se en la gestió i creació d’estratègies en xarxes socials professionals de diferents sectors i empreses d’Andorra. És partner i cap de projectes de SisèGrau i formadora en xarxes socials per la Cambra de Comerç d’Andorra des de 2017.

Segueix i comparteix