Curs de fotografia amb mòbils Android i iOS

10 i 11 de desembre de 2020, 9:30 hores | Online via Zoom /Cambra de Comerç

0 student

10 i 11 de desembre de 2020, 9:30 hores | Online via Zoom /Cambra de Comerç

La fotografia mòbil pot ser tan bona com aquella feta amb la millor càmera Rèflex. La foto la fa el fotògraf, no la càmera, un bon fotògraf farà una bona fotografia amb qualsevol càmera que posis a la seva disposició amb les limitacions evidents.

Ja que les càmeres dels telèfons mòbils són cada vegada millors i, el que és més important, ho continuaran sent, cada vegada més s’integren dins del procés fotogràfic com una càmera més per la seva lleugeresa, versatilitat, i que sempre ens acompanya.

I, com tota bona càmera, necessita, no només d’una bona òptica i d’un bon fotògraf darrere, sinó d’una bona interfície des de la qual controlar la majoria d’aspectes possibles. Per això, et recomanarem les millors aplicacions de mercat per controlar la càmera del teu mòbil.

  • Modalitat: Presencial
  • Dates i horaris: 10 i 11 de desembre de 9:30h a 14h
  • Durada: 9 hores
  • Dirigit a: Totes les persones que vulguin augmentar la qualitat de les imatges que fan dels seus productes amb un mòbil.
  • Objectius: Assolir uns coneixements tècnics que ens permetin resoldre les necessitats d’imatges de la nostra empresa. Realitzar fotografies de qualitat sense utilitzar mitjans professionals i aconseguir uns resultats molt correctes amb mòbil o tablet. Es tractaran temes com els esquemes d’il·luminació, la llum natural, la composició i els modes de treball amb la càmera fotográfica del mòbil. Retoc i manipulació d’imatges amb Ligthroom per fer els ajustos necessaris i millorar les fotografies.
  • Preu: 203 €.  Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra
  • Col·laboració tècnica:  Jordi Pujol González, fotògraf especialitzat en fotografia d’estudi, fotografía de producte, interiorisme, retrat i fotografia social. Ha col·laborat amb empreses del país com Júlia Perfumeries, Tabandor Winston, Norma Marlboro, Farmaco, per als seus catàlegs publicitaris o la web. Fotografia de producte per a grans superficies com Centre Comercial Andorrà, Sant Eloi i River. És professor de fotografia a l’escola d’art de Sant Julià de Lòria i col·laborador de Sisègrau.

 

Programa

Us ensenyarem a utilitzar les escenes de retrat, panoràmica, paisatge, manual/professional, a enquadrar correctament (simetries, terços, mirada), a agafar el mòbil, a evitar que surtin fotos mogudes, a utilitzar bé el flaix, a configurar els paràmetres importants (qualitat, proporcions, compressió) i a retocar les fotografies en el propi telèfon.

Podreu fotografiar la majoria de situacions quotidianes com aniversaris, retrats, viatges i paisatges.

També es tocarà lleugerament la fotografía de producte per si teniu una botiga virtual amb nocions de Adobe Lightroom (cal tenir instal·lada la versió de prova gratuïta)

La formació és teòrico–pràctica i la finalitat és entendre una mica millor com funciona la càmera del teu móvil, els complements (com un trespeus) i alguns editors d’imatges.

 

Requisits previs: Coneixement bàsic del funcionament de la càmera del mòbil.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Encara no hi ha links publicats

Instructor

203 €
Close