SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

Formació online a Andorra

Formació online a Andorra

La demanda de formació online a Andorra durant la primera etapa del confinament es va disparar al nostre país, com a tot arreu. A SisèGrau hem fet passos en aquest sentit, desenvolupant nous formats i noves modalitats per arribar millor i a més públic amb continguts i materials actualitzats.

El públic avui demana ubiqüitat, multiplataforma i interrelació amb el formador: aspectes que han arribat per quedar-se, conformant tota una nova manera d’aprendre (no només comunicació i marketing online, sinó qualsevol altre disciplina). El disseny de materials pedagògics online s’ha convertit en un element clau perquè les formacions siguin comercials.

La formació online s’ha convertit, doncs, en un estàndard i és en aquest marc on, empreses com a SisèGrau, han d’invertir, innovar i pensar creativament.

Catàleg de formació online a Andorra

Descobreix el nostre catàleg de Formació Online a Andorra, especialitzada en marketing, o inscriu-te als propers cursos que fem per la Cambra de Comerç d’Andorra.

Written By: Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència. La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera). Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

No Comments

Leave a Reply