SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Professionals del marketing a Andorra

Som una empresa positiva, que compta amb un equip de professionals del Marketing creatius i orientats a resultats

Un equip expert

L’equip de SisèGrau combina experiència i joventut amb el suport d’una cartera de partners excepcionals de la comunicació digital i de la gestió, producció i programació d’entorns online.
Som un equip multidisciplinari i que compta amb anys d’experiència en els diferents sectors del marketing; operacional, publicitari, disseny gràfic, comunicació corporativa… Dins del nostre equip, comptem amb professionals del disseny gràfic, social media, content marketing, posicionament SEO, publicitat SEM, disseny web, transformació digital…
Com a apassionats del sector digital ens mantenim sempre actualitzats i informats sobre les darreres novetats d’Internet i les xarxes socials.
A més, som formadors d’equips i professionals en les disciplines més importants del marketing online.

Director d’agència i formador

Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència.
La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera).

Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

Formació

Llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques

Universidad Nacional de Lomas de Zamora (Argentina) homologat per la UAB: 1996

Postgrau en producció publicitària i below-the-line

Universitat Ramon Llull (URL): 2000

Màster en Direcció Comercial i de Marketing

Universitat Oberta de Catalunya (UOC): 2004

fernando blanco marketing andorra
Cap de projectes digitals i formadora

Meritxell Baró

La Meri és sòcia de SisèGrau i s’encarrega de gestionar l’execució i les tasques de l’equip de treball en cada projecte.
Entre les seves funcions també desenvolupa: estratègies i campanyes adaptades a cada projecte, el marketing de continguts per alguns clients, el disseny de pàgines web i el treball de posicionament SEO en llocs web nous o que en vulguin millorar la seva posició en els buscadors, entre altres tasques.

La seva experiència en el sector del marketing digital i, més concretament, els coneixements en social media l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online. Alguns dels cursos i webinars que ha impartit són: Refresc de xarxes socials, Introducció a Instagram per a empreses, Com comunicar en època de Coronavirus?, Fes créixer la teva marca i ven a Instagram…

Formació

Llicenciatura en Publicitat i Relacions Públiques

Universitat Rovira i Virgili (Tarragona): 2007 – 2011

Màster en direcció de Marketing i Comunicació

Universitat Oberta de Catalunya (UOC): 2014 – 2016

meritxell baro marketing andorra
Fotògrafa professional i Tècnica de Marketing

Maricel Blanch

La Maricel és la fotògrafa professional de l’equip de SisèGrau.

Es dedica a la fotografia professional especialitzada en fotoperiodisme i en gestió, preservació i difusió d’arxius fotogràfics, des del 2016.

A més de la captura i edició d’imatges, les seves competències tècniques l’han portat a involucrar-se activament en l’execució de projectes i campanyes digitals, així com en el desenvolupament del marketing de continguts per alguns clients.

Entre les seves funcions també dóna suport en les accions i campanyes de marketing online que s’ideen i desenvolupen pels clients de SisèGrau.

Prem aquí i descobreix el talent per la fotografia de la Maricel visitant el seu Portfolio, on hi ha alguns dels seus treballs!

Formació

Graduat en fotografia

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (Barcelona): 2013 – 2016

Gestió preservació i difusió d’arxius fotogràfics

Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents (Adscrita a la UAB): 2016

Curs d’organització i conservació de col·leccions fotogràfiques

Departament de documentació i investigació de l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya): 2015

maricel blanch
Comercial i tècnic de marketing digital 

Maria Jose Torres

La Mari té una àmplia experiència en diferents àmbits: comerç, venda, atenció a client, administració… que l’han ensenyat a aprendre i connectar coneixements entre sectors.
És la comercial de SisèGrau i també està activament involucrada en la generació de continguts de l’agència.
Entre les seves funcions, a més, dona suport en les accions i campanyes de marketing que s’ideen i desenvolupen a SisèGrau.