SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

Els millors anuncis de Nadal: aquesta és la nostra selecció

Des de SisèGrau us volem presentar els millors anuncis de Nadal.

Com cada any, els anuncis de Nadal són esperats pels espectadors amb curiositat i interès. Volem saber amb què ens sorprendran les marques i quines d’elles seran les que creïn els anuncis més originals i els que més ens facin emocionar durant aquestes dates tan especials.

Potser alguns d’ells ja els heu vist a la televisió o a Internet… o no! Veiem si us sorprenen tant com a nosaltres per la seva originalitat i, sobretot, per la seva poca convencionalitat.

Millors anuncis de Nadal – Amazon Prime Vídeo

El nou espot d’Amazon Prime Video relata la història entre un solitari i desanimat treballador d’un zoo i una hiena.

Missatge: Amazon Prime Video ha volgut mostrar, a través de la relació especial entre una persona i un animal, que les grans pel·lícules i sèries de televisió són capaces d’unir i crear enllaços inseparables.

Sinopsis: Una nit de desembre, en què el treballador està mirant la sèrie” La granja de Clarkson” d’Amazon Prime al mòbil, una hiena del parc se li apropa atreta per la sèrie.
En aquest precís moment, la hiena li regala un somriure i sorgeix una connexió especial entre ambdós personatges. El cuidador no dubta en emportar-se la hiena a casa perquè se sent identificat amb ella, ja que la resta de les hienes es mofen i la rebutgen.
Les imatges de la seva vida en conjunt van avançant amb la mítica cançó “Smile” de Nat King, interpretada per Joy Crookes, de fons. L’espot acaba amb una petita broma que produeix un silenci i una aturada en la narració per acabar amb més emoció i somriures.

Millors anuncis de Nadal – Servei postal noruec POSTEN

Un anunci és molt especial i ens ha cridat molt l’atenció. Pensem que és un dels millors anuncis i que és molt necessari i atrevit!

Missatge: un anunci que no et deixa indiferent i que ha generat multituds d’opinions, la gran majoria positives. Es tracta d’un còctel d’emocions, que barregen: Nadal amb sentiments, persones importants, moments únics i la reivindicació i reconeixement de la comunitat LGTB al país nòrdic, coincidint amb els cinquanta anys de l’aniversari de la despenalització de l’homosexualitat al país Noruec.
L’empresa Posten es caracteritza per ser inclusiva i amb una important aposta per la diversitat. El servei de Posten fa més de 275 anys que treballa per connectar a les persones a través del servei postal i tenen la intenció de continuar fent-ho.

Sinopsis: història de la relació del Pare Noel amb la seva parella (un noruec d’uns cinquanta anys, solitari, però amb una família gran amb qui manté una molt bona relació).
La relació amorosa amb el Pare Noel només la poden guadir un dia a l’any, la nit de Nadal. Any rere any, es van coneixent una mica més i van mantenint la seva relació, però aquest 2021 alguna cosa canvia. En Harry envia una carta al Pol Nord on posa: “All I want for Christmas is you” (fent referència a la cançó nadalenca de Mariah Carey). Demana, doncs, al Pare Noel per Nadal. Dit i fet, el Nadal de 2021 es compleixen els seus desitjos gràcies al fet que el Pare Noel demana ajuda als treballadors de Posten perquè siguin ells qui reparteixin els regals la nit de Nadal. D’aquesta manera, en Harry i el Pare Noel podran compartir més temps junts!

Millors anuncis de Nadal – iPhone 13 Pro

En aquest nou anunci, filmat íntegrament amb l’iPhone 13 Pro, Apple ens vol mostrar que amb l’iPhone 13 Pro es pot filmar tot el que vulguem i aconseguir una qualitat professional.

Missatge: una picada d’ullet a les festes del 2020. Unes festes atípiques, a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19. Per a molts de nosaltres sembla que haguessin quedat aturades en el temps a l’espera que poguéssim celebrar les festes com toca.

Sinopsi: s’explica la història d’una nena que veu des de la finestra com el seu germà destrossa els ninots de neu del jardí. La nena baixa ràpidament i té temps a salvar-ne el més petit. L’agafa i el guarda dins del congelador perquè sobrevisqui a la calor. Van passant els dies, setmanes i mesos. La nena crea un lligam molt fort amb el nou integrant de la família. Al cap d’un any, amb l’arribada del fred, decideix tornar-lo a col·locar al jardí per celebrar el Nadal 2021. El clímax de l’anunci es produeix quan aquest petit ninot, que tant havia cuidat, és destrossat per una bicicleta que passa a tot drap. Per sort, la família de la nena l’ajuda a reconstruir-ne un altre. Al final de tot, apareix la frase: “To the ones we’ve waited all year to be with“, que traduït seria: a aquells a qui hem estat esperant tot l’any per estar junts.

Written By: Paula Bonavota

La Paula és tècnica en marketing digital i la fotògrafa professional de l’equip de SisèGrau. Les seves competències tècniques l’han portat a involucrar-se activament en l’execució de projectes i campanyes digitals, així com en el desenvolupament del marketing de continguts per alguns clients. Entre les seves funcions també dóna suport en les accions i campanyes de marketing online que s’ideen i desenvolupen pels clients de SisèGrau. Els seus coneixements en xarxes socials l'han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, impartint cursos relacionats amb fotografia.

No Comments

Leave a Reply