SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

El format vídeo, més protagonista que mai a les xarxes socials

El vídeo s’ha convertit en el format preferit de contingut en totes les xarxes socials, i no és difícil entendre per què. Aquí t’expliquem algunes de les raons per les que el vídeo ha guanyat protagonisme a aquestes plataformes.

En primer lloc, el vídeo és un format que permet una major connexió emocional amb el públic. Els vídeos poden transmetre emocions i sensacions de manera més efectiva que altres formats de contingut com ara imatges o text. Això fa que els vídeos siguin una eina molt valuosa per als especialistes en marketing que volen crear un vincle més fort amb el seu públic.

En segon lloc, el vídeo és un format molt versàtil que es pot utilitzar per a diferents objectius de màrqueting. Per exemple, els vídeos es poden utilitzar per a la publicitat en línia, les campanyes de sensibilització social, les demostracions de productes i les explicacions de serveis. Això significa que els vídeos són una eina molt útil quan es vol utilitzar diferents estratègies per a arribar als clients.

En tercer lloc, els vídeos són una eina molt efectiva per a la millora del SEO. Els vídeos que es comparteixen a través de les xarxes socials poden ajudar a millorar la visibilitat d’un lloc web a través dels cercadors. Això és perquè els vídeos són un contingut que es pot compartir fàcilment, i que pot generar enllaços que apuntin al lloc web de l’empresa.

Finalment, el vídeo és un format que s’adapta molt bé a l’era digital en la que ens trobem. Avui en dia, la majoria de persones consumeixen contingut a través dels seus dispositius mòbils, i els vídeos són un format que es pot veure fàcilment en aquests dispositius.

En resum, el vídeo s’ha convertit en una eina molt valuosa per als professionals que volen connectar emocionalment amb el seu públic, utilitzar diferents estratègies per a arribar als seus clients, millorar la visibilitat d’un lloc web i adaptar-se a l’era digital. Per això, és important que les empreses considerin la creació de contingut en vídeo en les seves estratègies de màrqueting en línia.

Written By: Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència. La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera). Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

Comments: 2

 • Dandorra

  Respon 26/08/202315:23

  Saludos, me encantaría poder hacerle una Entrevista para el Periódico de Dandorra.com

  • SisèGrau

   Respon 27/08/20239:27

   Cap problema. Podeu contactar-me a l’agència demà al matí i fins dijous. Fem jornada intensiva fins a les 14 hs.
   Salutacions cordials,

Leave a Reply