SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

disseny web andorra

Disseny web: què tenir en compte si n’encarregues un

Estar present a Interent amb un nou disseny web, adaptat a les característiques de l’empresa, és una de les tasques de més resposabilitat perquè comporta un seguit de decisions que condicionaran gran part de la comunicació de la marca a Interent.

Google canvia permanentment els seus algoritmes així com les exigències dels usuaris alhora de navegar en múltiples dispositius.
Tot i això hi ha un simple checklist de 3 temes que cal tenir en compte a l’hora d’encarregar una nova web o de fer-ne una.

Disseny web amb esponsibilitat

Ja no en tenim prou amb una web “que es llegeixi bé” als mòbils, sinó que cal pensar en una web feta per mòbils que es pugui llegir bé adaptada a ordinadors. És a dir, un disseny web responsive.
El percentatge de lectures en telèfons creix dia a dia, amb la qual cosa cal canviar l’òptica al moment de concebir la web corporativa.

Disseny web amb SEO des del minut 0

Avui en dia el SEO és el rei i cal pensar que cada secció de la nostra web haurà d’estar pensada per indexar bé als buscadors. Si no ens troben a la primera pàgina no existim, raó per la qual és millor menys llumetes i més texte estructurat.

Disseny web amb velocitat d’obertura

Com més simple sigui internament el disseny web, molt millor. Cada segon de més en l’obertura de les nostres pàgines representa pèrdua de visites i, per tant, pèrdua de potencials clients. Molta cura amb les imatges!

Un cop optimitzats aquests tres apartats ja podem treballar en altres temes, com ara la quantitat de processos que fan en segon pla els plugins, l’estructura de menús i la usabilitat (UX), la configuració de la web a Google Search Console i a Google Analytics

Written By: Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència. La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera). Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

No Comments

Leave a Reply