Written by Generals • One Comment

Disseny web: temes a tenir en compte si n’encarregues un

Encarar una nova web és una de les tasques de més resposabiitat avui en dia a les empreses, ja que comporta un seguit de decisions que condicionaran d’alguna manera gran part de la comunicació de la marca en el futur. Google canvia permanentment els seus algoritmes així com les exigències dels usuaris alhora de navegar en múltiples dispositius.

Tot i això hi ha un simple checklist de 3 temes que cal tenir en compte a l’hora d’encarregar una nova web o de fer-ne una:

  • Responsibilitat des del disseny: ja no en tenim prou amb una web “que es llegeixi bé” als mòbils, sinó que cal pensar en una web feta per mòbils que es pugui llegir bé adaptada a ordinadors. El percentatge de lectures en telèfons creix dia a dia, amb la qual cosa cal canviar l’òptica al moment de concebir la web corporativa.
  • SEO des del minut 0: avui en dia el SEO és el rei i cal pensar que cada secció de la nostra web haurà d’estar pensada per indexar bé als buscadors. Si no ens troben a la primera pàgina no existim, raó per la qual és millor menys llumetes i més texte estructurat.
  • Velocitat d’obertura: com més simple sigui internament la web, molt millor. Cada segon de més en l’obertura de les nostres pàgines representa pèrdua de visites i, per tant, pèrdua de potencials clients. Molta cura amb les imatges!

Un cop optimitzats aquests tres apartats ja podem treballar en altres temes, com ara la quantitat de processos que fan en segon pla els plugins, l’estructura de menús i la usabilitat (UX), la configuració de la web a Google Search Console i a Google Analytics, etc.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Close
Fora de l'horari d'atenció, svp, contacteu via email. Gràcies.