SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

lamborghini alexa

Alexa ja ha arribat al cotxe

Amazon ha presentat Echo Auto en el CES de Las Vegas, un petit dispositiu extern que serveix per a instal·lar Alexa en gairebé qualsevol cotxe. Per la seva part, la marca italiana Lamborghini ha fet una aposta més important i és el primer fabricant que integra aquesta tecnologia en els seus vehicles de sèrie, controlant-los així totalment per veu.

Com és el sistema integrat Alexa al cotxe?

El sistema de Alexa integrat s’ha presentat sobre el superesportiu Huracàn EVO, permetent al conductor controlar amb la veu funcions com ara el climatitzador, la il·luminació interior, la calefacció dels seients, la reproducció d’àudio, el GPS, les notícies o les trucades, entre altres.

A més, els seus propietaris també podran connectar l’assistent de Amazon amb dispositius domòtics a casa, la qual cosa permetrà manejar a distància algunes funcions com regular la temperatura de la calefacció, encendre o apagar les llums o obrir la porta del garatge.

Aquesta funcionalitat estarà disponible per a tota la família Lamborghini Huracan al llarg d’enguany.

Written By: Fernando Blanco

El Fernando és el soci-fundador de SisèGrau i actual Director de l’agència. La seva àmplia experiència en el sector del marketing digital, durant anys, també l’ha portat a ser formador per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online (des de l’any 2010). A més, imparteix les formacions sobre xarxes socials per a les persones inscrites al servei d’ocupació del Govern d’Andorra (contractat per la consultoria Lidera). Actualment, el Fernando és col·laborador del diari l’Altaveu, on pots llegir els seus articles d’opinió setmanals de diferents temàtiques però sempre relacionats amb el món d’Internet.

No Comments

Leave a Reply