20 propostes per a l’èxit a Facebook (i II)

image description

20 propostes per a l’èxit a Facebook (i II)

La setmana passada parlàvem sobre les 20 propostes que John Shehata, director executiu de xarxes socials d’ABC News, va presentar el març passat per a una correcta implementació d’un programa de màrqueting a Facebook. Aquí, doncs, presentem les últimes deu:

  1. Parlar sobre temes controvertits: les bones notícies generen “M’agrada”, però paradoxalment les males generen més comentaris.
  2. Referir-se a Facebook al propi Facebook: preguntar coses sobre la plataforma, per demostrar que se sap sobre l’ecositema al que l’empresa es mou i interessar-se per les opinions dels seus seguidors sobre això.
  3. Actualitzar regularment: mantenir la pàgina al dia.
  4. Recompensar la lleialtat dels fans: parlar amb ells, interactuar, respondre ràpidament als seus comentaris. Un exemple que va oferir Shehata és el de les galetes Oreo, que felicita als seus fans els aniversaris d’una forma personalitzada, fent-los famosos.
  5. Programar les actualitzacions: programes com Hootsuite ho permeten i d’aquesta manera es pot postejar en moments clau del dia.
  6. Promocionar altres: trobar altres negocis que no competeixin en el sector, de manera de ajudar-se mútuament compartint contingut i enllaços.
  7. Audiència local: compartint contingut local les empreses poden tornar rellevants per als usuaris geogràficament propers a elles.
  8. Ser rellevant: conèixer el que desitja l’audiència i planejar la campanya d’acord a aquests coneixements.
  9. No aclaparar als fans: la principal raó per la qual els seguidors deixen de ser-ho és perquè comparteixen massa. El contingut repetitiu i mancat d’informació substanciosa són les raons principals per les quals s’abandonen pàgines.
  10. Brindar informació rellevant: El secret de l’èxit en Facebook és senzill i té a veure amb oferir un contingut rellevant i de qualitat.

Com veureu, aquests 20 “secrets” no apel.len més que al sentit comú, i acaben sent el secret d’una bona estratègia de socialmedia a Facebook.

En les pàgines que gestiono cada dia aplico sovint la majoria d’aquests principis, i puc assegurar-vos que disparen la participació ràpidament. Per què no proves i en parlem?

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?