SisèGrau

Segueix-nos!

Av. Meritxell 75, 4t, AD500 Andorra la Vella. Tel. +376 726499 – WhatsApp +376 614403

Title image

Blog

Dia Mundial del Emoji

El 17 de juliol celebrem el Dia Mundial del Emoji

Per què el 17 de juliol se celebra el Dia Mundial del Emoji?

El 17 de juliol se celebra el Dia Mundial de l’Emoji, però saps per què? Doncs bàsicament perquè la majoria d’emojis amb forma de calendari mostren aquesta data en concret. Però aquest no n’és l’únic motiu… Al 2002 Apple va utilitzar per primer cop l’emoji del calendari mostrant la data 17 de juliol i ho va fer per presentar la seva aplicació iCal. Aquesta presentació va tenir lloc el 17 de juliol i per aquest motiu la icona tenia aquesta data escrita.

Curiositats diverses sobre emojis

Vols saber-ne més? A continuació et deixem amb altres curiositats sobre els emojis.
La paraula “emoji” prové del japonès i significa imatge/dibuix (e) + lletra/caràcter (moji)
Els emojis més populars són els que expressen alegria i amor. Si vols, pots veure l’ús en temps real de tots els emojis a Twitter mitjançant www.emojitracker.com. T’aconsellem que hi donis un cop d’ull, et sorprendrà la quantitat d’emojis que s’utilitzen per segon!
Segons alguns estudis, és molt possible que els emojis s’acabin utilitzant en les contrasenyes, ja que són difícils d’endevinar. Així que… que no et sorprengui si ben aviat et demanen d’incloure’ls en els teus passwords!

Per què és important utilitzar emojis en xarxes socials?

Els emojis permeten mostrar emocions. Així que, d’alguna manera, aporten un toc més personal i humà a les teves publicacions en xarxes socials. A més de demostrar emocions, els emojis poden ser una eina per interactuar amb els teus seguidors: com a resposta als seus comentaris o simplement per donar-los suport. I… són ideals per destacar punts concrets dels teus missatges, com pot ser el temps limitat d’una oferta puntual o els enllaços a pàgines web externes, entre altres.

Feliç Dia Mundial de l’Emoji!!!

Written By: Meritxell Baró

La Meri és sòcia de SisèGrau i s’encarrega de gestionar l’execució i les tasques de l’equip de treball en cada projecte. Entre les seves funcions també desenvolupa: estratègies i campanyes adaptades a cada projecte, el marketing de continguts per alguns clients, el disseny de pàgines web i el treball de posicionament SEO en llocs web nous o que en vulguin millorar la seva posició en els buscadors, entre altres tasques. La seva experiència en el sector del marketing digital i, més concretament, els coneixements en social media l’han portat a ser formadora per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en els cursos relacionats amb marketing online. Alguns dels cursos i webinars que ha impartit són: Refresc de xarxes socials, Introducció a Instagram per a empreses, Com comunicar en època de Coronavirus?, Fes créixer la teva marca i ven a Instagram…

No Comments

Leave a Reply