El 17 de juliol celebrem el Dia Mundial de l’Emoji

image description

El 17 de juliol celebrem el Dia Mundial de l’Emoji

El 17 de juliol se celebra el Dia Mundial de l’Emoji, però saps per què? Doncs bàsicament perquè el disseny de l’emoji dels calendaris als sistemes operatius Apple mostren aquesta data.

En vols saber més? Aquí et deixem altres curiositats sobre els emojis:

  • La paraula “emoji” prové del japonès i significa imatge/dibuix (e) + lletra/caràcter (moji)
  • Els emojis més populars són els que expressen alegria i amor. Si vols, pots veure l’ús en temps real de tots els emojis a Twitter mitjançant www.emojitracker.com. T’aconsellem que hi donis un cop d’ull, et sorprendrà la quantitat d’emojis que s’utilitzen per segon!
  • Segons alguns estudis, és molt possible que els emojis s’acabin utilitzant en les contrasenyes, ja que són difícils d’endevinar. Així que… que no et sorprengui si ben aviat et demanen d’incloure’ls en els teus passwords!

Ara bé, per què és important utilitzar emojis en xarxes socials?

Els emojis permeten mostrar emocions. Així que, d’alguna manera, aporten un toc més personal i humà a les teves publicacions.
A més de demostrar emocions, els emojis poden ser una eina per interactuar amb els teus seguidors: com a resposta als seus comentaris o simplement per donar-los suport.
I… són ideal per destacar punts concrets dels teus missatges, com pot ser el temps limitat d’una oferta puntual o els enllaços a pàgines web externes, entre altres.

Leave Comment

Abrir chat
Podem ajudar-te?
Hola, en què podem ajudar-te?